lørdag 24. oktober 2009

Årets julegave?

Noe man kan være like sikker på som at jula kommer fort som fy hvert år, er at når bilen skal skrapes for is, ligger vottene igjen hjemme. Med en isskrapevott er man garantert å ikke fryse på skrapehånda. Veldig praktisk, veldig lurt!

Kjenner du noen som fortjener en sånn til jul? Send en bestilling til kristinehesjadalen@gmail.com. Koster 150,- pluss porto.

Sitteunderlag

Jeg synes ofte sånne helt vanlige isoporsitteunderlag kan bli litt klamme i lengden. Derfor har jeg nå satt i gang produksjon av tova sitteunderlag i ull. Garantert å ikke fryse i rompa når man sitter på et sånt!! Og hvis man i tillegg har et vanlig sitteunderlag under, kan man jo drikke kaffe rundt bålet i timesvis!

 Jeg har flettet og sydd på snorer på siden, så liggeunderlaget simsalabim kan rulles sammen, knyttes og puttes i sekken.
 


tirsdag 20. oktober 2009

Reggae-sokker til rasta-fetter

Jeg fikk en sokkebestilling fra min fetter som fryser fælt på beina om dagen. Jeg kunne få frie tøyler, det skulle bare være være noe med gult.
Så jeg lot meg inspirere av dreads-håret til fetteren min og laget disse sokkene.



lørdag 17. oktober 2009

Votter!




Jeg har et lite votte-eksperiment på gang om dagen. Nå er det jo faktisk ikke så lenge til jeg skal på julemarked og selge det jeg har laget, og en av de tingene jeg alltid blir utsolgt for, er tova votter. Derfor tenkte jeg å produsere MANGE par i år. Så får vi se om jeg klarer det, jeg har en tendens til å mangle motivasjon til å strikke tommelen. Men jeg får ta meg selv i nakken og si til meg selv at tommelstrikking er gøy!!!


De små vottene er str. 4-6 år, de store er 10-12 år, men passer til en liten damehånd.

onsdag 7. oktober 2009

Tøfler til vesla


Disse tøflene er strikket med tykt garn og tovet. Jeg har strikket dem litt trangere ved ankelen så de ikke skal dette av så fort. Perfekte tøfler i vogna, i bilen, eller bare inne hvis det er litt kaldt. Størrelse på sånn ting er ganske vanskelig. Jeg vil tippe de passer fra 6 mnd til ett år.

Flere sokker!!

Her produseres det sokker på løpende bånd. Begge disse parene er og gode og varme, strikket med garn som er 100% ull. Ekstra tykt garn øverst, perfekt for leggfrysere. Koster 140,- per par.


Disse sokkene er både varme og slitesterke. Forsterket med syntetisk garn i hæl og tå.
SOLGT!!


 
Disse sokkene er kanskje litt mindre enn sokkene over, men i og med at ull er ganske tøyelig, vil jeg tro de passer føtter fra str 39-41.
SOLGT!!!