søndag 19. juli 2009

Grenseløs Allsang med Søstrene Sisters og the Gutta BoysSøsteren min og jeg har laget en allsangkveld hvor målet er å innvolvere publikum mest mulig. I sommer har vi booket inn to jobber, en i Larkollen (22.juli kl 20.00 på Støtvig hotell) og en på den idylliske øya Bjerkøy på Nøtterøy (31. juli og 1. august, se plakat) Vi har med oss vår faste bassist Torstein Kinn som også synger. På piano og sang har vi i Larkollen Lars Andreas Aspesæter og på Nøtterøy Vegard Øyen.

Showet er en blanding av allsang, quiz, beat for beat og konsert. Publikum får utdelt et allsanghefte når de kommer, i heftet finnes det også noen spørsmål som skal svares på i løpet av kvelden og noen praktiske oppgaver. Hvem kommer til å stikke av med seieren? Guttene eller jentene? Det gis også poeng for kreativ allsang, applaus og koring.

Ønsker man ikke å delta så mye selv, men heller sitte og kose seg, blir det rikelig anledning til det. Søstrene sisters og the gutta bøys har øvd inn de fleste sangene flerstemt, og kommer til å krydre det hele med en og annen musikalsk overraskelse.

Hjertelig velkommen!!!


3 kommentarer:

 1. Jeg kommer!!! Jeg er grenseløs og synger gjerne med!

  SvarSlett
 2. Jeg kommer! Og det gjør også Helge Nysted i steden for Vegard Øyen..

  SvarSlett
 3. Jeg var der og det var grenseløst festelig! Jeg lot meg virkelig inspirere!
  Kult!

  SvarSlett