mandag 14. desember 2009

Julekonsert i Husøy kirke!Mandag 21. desember blir det julekonsert i Husøy kirke kl. 20.00 med Ole Gaasø, Helga Guren og Teatromuser.
Vi har i mange år hatt konsert i Larkollen på lille julaften hvor vi har sunget julen inn. I år ønsket vi å utvide nedslagsfeltet litt, og valget falt på Husøy kirke.
Konsertene våre er en stemningsfull og hyggelig førjulsopplevelse, hvor repertoaret spenner fra folkemusikk til klassisk og jazz. Vi krydrer det hele med flerstemt sang og hardingfele.
Som så mange år før, har vi fått med oss Helga Guren. Hun er utdannet fra statens teaterhøyskole og kommer til å bidra med lesing av tekst i tillegg til sin vakre stemme.
Ole Gaasø ble kjent for de fleste da han deltok i programmet norske talenter på tv2. Til tross for sin unge alder, er han allerede en erfaren pianist, og er med i talentutviklingsprogrammet i regi av norges musikkhøyskole.
Teatromuser ble startet i 2007. Vi er en gjeng med jenter som har spilt sammen i utallige revyer i Larkollen der vi alle kommer fra. Sommeren 2007 produserte vi vårt eget sommershow i Moss, "Frustrert som oss", som vi også tok med på turne, bla til Tønsberg. Medvirkende på julekonserten i år er: Kristine Hesjadalen, Ingrid Hesjadalen, Ingri Guren og Eirin Kaasa.
Ingrid og Kristine er kjent for de i Tønsbergdistriktet som fikk med seg allsangshow på Bjerkøy i sommer.
Har du lyst på en stemningsfull og vakker førjulsopplevelse, ta turen til Husøy kirke. Legg julestresset igjen hjemme, og la julefreden senke seg.
Inngang: kr. 150,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar