mandag 16. september 2013

Firmafest og underholdning!

Trenger festen din litt underholdning?
Fortvil ikke: hjelpen er nær!!
Her kan du finne et opplegg som passer til enhver anledning!

KAFFESLABBERASET:
presenterer forestillingen "Åpen kontorgalskap".
Denne forestillingen passer for alle som jobber, har jobbet eller kjenner noen som jobber på kontor.
Kaffeslabberaset består av Kristine Hesjadalen (skuespiller og sanger), Lars Andreas Aspesæter (pianist, skuespiller og sanger), Ingrid Hesjadalen (skuespiller og sanger) og Torstein Kinn (bassist, skuespiller og sanger).
Åpen kontorgalskap er en forestilling spekket med humor, musikalske godbiter og en god dose galskap. Vi møter fire mennesker som jobber på et kontor. Antakelig har de fleste jobbet sammen med en eller flere av disse. Som de fleste andre arbeidstakere, må dette kollegiet også forholde seg til nye reformer, effektivisering, rapportering og omorganisering. Hvordan de takler dette, eller OM de takler det, gjenstår å se.
Forestillingen varer ca 1 time.


Passer som underholdning på konferanser, julebord eller andre festlige anledninger.
Denne forestillingen ble satt opp på Støperiet i Tønsberg våren 2013. Vi har også spilt dette på planleggingsdag for lærere i Oslo.
For booking og mer info: send mail til kristinehesjadalen@gmail.com
eller ring 97798539

ELLEVILL ALLSANG:

Vi i Kaffeslabberaset kan også tilby en ellevill allsangopplevelse hvor publikum blir delt inn i lag. Oppgavene er varierte, og mest sannsynlig kommer de fleste av deltakerene til å bidra med rare påfunn på en eller annen måte.
Dette konseptet har vært prøvd ut i ulike settinger, og fungerer som underholdning for små og store forsamlinger. Enten du vil sprite opp et 50-års-lag, arrangere noe gøy på julebordet eller trenger å slippe deg løs med jobben i en hvilken som helst sammenheng, passer dette konseptet inn. Vi trenger ikke så stor plass heller, men har med lerret og videokanon så alle kan synge med.
Innimellom roer vi det hele ned med vakker firstemt sang.
En liten smakebit på hva vi kan tilby, finner du her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar