tirsdag 25. august 2009

Firmafestunderholdning!

Søstrene sisters og Gutta Boys presenterer Grenseløs allsang: et gøyalt konsept for firmafesten!

Grenseløs allsang er en blanding av det meste som er gøy. Vi serverer Quiz, allsang, konkurranser, konsert og grenseløs deltakelse fra publikum. Grenseløs allsang er rett og slett en helaften med moro. Spenningen er til å ta og føle på utover kvelden, er det guttene eller jentene som stikker av med seieren, hederen og æren?

Deltakerne får utlevert hvert sitt sanghefte, og søstrene sisters og gutta boys loser det hele i havn med flerstemt sang.
Tilbakemeldingene vi har fått på konseptet har vært udelt positive, og vi ser jo selv fra scenen at folk koser seg og har det gøy. De fleste elsker å få være med og ikke bare sitte og motta. Men har man ikke lyst til å synge, kan man ha det like moro for det!

Grenseløs allsang hadde premiere i Larkollen i juli 2009, noen uker senere hadde vi to forestillinger på Bjerkøy utenfor Nøtterøy med fulle hus og stormende jubel.

Søstrene sisters og gutta boys består av søstrene Ingrid og Kristine Hesjadalen, bassist Torstein Kinn og pianist Lars Andreas Aspesæter.


Hørtes dette ut som en gøyal vri på firmafesten? Vi kan lage et skreddersydd opplegg for nettopp DITT firma.

Ta kontakt med:
Kristine Hesjadalen
97 79 85 39
kristinehesjadalen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar